Image placeholder

Інтеграційний проєкт для бренду Tic Tac® - 2,3 млн контактів через аудіорекламу

Коли бренду потрібно залучити молоду і прогресивну аудиторію, рекламна кампанія в соціальних мережах - не єдиний шлях.

Інтеграційний проєкт з онлайн-радіо Аристократи для клієнта Ferrero Tic Tac® довів ефективність радіо і музичних подкастів. 

Ідея та реалізація

Омолодити ЦА бренду за рахунок прогресивних меломанів, які мають особливі звички медіаспоживання і не використовують традиційні музичні платформи, такі як FM-станції.

Tic Tac® дозволяє поглянути по-новому на вже звичні речі. Освіжає настрій, музику, момент, погляд. Tic Tac® - маленька свіжа іскорка, з якої може початися перший крок до чогось нового, незвіданого. Тому, якщо молодому меломанові набридло слухати старі треки, Tic Tac® може йому допомогти вирішити цю проблему, освіживши його плейлист новою музикою.
Ми створили спецпроєкт з онлайн-радіо Аристократи - нішевим майданчиком, в ефірах якого Tic Tac® освіжав музичний контент слухачів. 

Мікс брендованих подкастів, лекцій і плейлистів дозволив охопити відразу кілька територій: актуальні хіти, електро та музичні добірки від лідера думок. 

Illustration

Виклик

Аудиторія Аристократів - дуже виборче та прискіпливе ком'юніті. Згадка бренду і його основні переваги потрібно було інтегрувати в ефір максимально нативно, щоб не тільки не відлякати аудиторію, а й отримати позитивний відгук в соцмережах станції. 

Реалізація ідеї

Для партнерства були обрані 3 програми, 3 учасника, 3 різні стилі:
● Leroy New Music - подкаст для pre-party настрою, плейлист тижня, який збирає новинки музичних релізів.
● Бездушне електро - вечірній спешл з Данилом Хомутовським, мега драйв і безкомпромісний кач в прямому ефірі.
● Syvash - щотижнева добірка треків популярного журналіста, критика і діджея Володимира Сиваша.

Бренд був інтегрований в три програми в ефірі радіо Аристократи паралельно, маючи по 8 виходів кожної з них.

Надалі годинні програми поширювалися на популярних подкаст платформах (Apple, Google подкасти, Mixcloud), а також публікувалися на YouTube у форматі повноцінних відеоподкастів з обкладинкою і рекламою.

Додатково проєкт анонсували аудіороликами в етері станції і публікаціями, сторіз в акаунтах Аристократів в соціальних мережах. На сайті програми були відповідні обкладинки-банери з лого партнера. Крім аудіо-згадок імені бренду, також використовували продакт плейсмент в програмах - інтеграція впізнаваного звуку драже Tic Tac® в коробочці.

Результати

В рамках проєкту випустили 24 відео та 24 аудіо подкастів, які продовжують слухати і дивитися після завершення періоду партнерства. Бренд отримав більш 2,3 млн контактів, що на 58% більше, ніж спочатку планували.