Image placeholder

Подбай про себе та довкілля з Tefal

Бренд Tefal розвиває ринок посуду як лідер ринку і приносить інновації в продукцію. Одним з важливих аспектів бренду сьогодні є побудова культури відповідального споживання переробленого металевого посуду.

Завдяки кампанії «Подбай про себе та довкілля» бренд звернув увагу споживача на важливість використання перероблених матеріалів, які також мають високу якість та зменшують негативний вплив на навколишнє середовище.

Ідея та реалізація

Місія бренду Tefal: навчити споживача свідомо ставитись до ресурсів планети та використовувати посуд зі вторинних матеріалів.
Зіштовхувшись зі змінами клімату і очікуваннями споживачів, Tefal, як лідер ринку, привносить інновації і на український ринок.

В 2020 році провели промо кампанію з продажу сковорідок Tefal зі знижкою – 50% з медіа підтримкою
в Digital та Instore.

У 2021 році ми продовжили ресайклінг промо, але ключовою особливістю 2021 року став запуск акції зі збору старих сковорідок через партнерів Tefal.

Після наповнення коробки Tefal відповідав за утилізацію старих сковорідок. 

Illustration

Виклик

Змусити людей замислитись про важливість переробки для збереження довкілля та стимулювати аудиторію до змін, а саме до зміни старого посуду новим – із переробленого металу. 

Реалізація ідеї

2020 рік виявився складним для нових проєктів, пандемія 2020 внесла свої корективи в купівельну спроможність українців, але ми не відмовилися від своєї місії та провели промо кампанію з продажу сковорідок Tefal зі знижкою – 50%. 

Основним медіа каналом був обраний Діджитал та Інстор (точки продажу сковорід Tefal).
Діджитал інструменти – єдина еко-система інструментів, в центрі якої інформаційний сайт бренду:
• SMM: сторіз, активація промо постів.
• GDN/FB/Instagram: тізер, банера, сторіз.
• Лендінг з інформацією про промо, з інформацією про сковорідки, які підлягають вторинній переробці. Перехід на сайт партнерів з можливістю зробити покупку.
Instor: промо стійки в містах продажу.
У 2021 році ми продовжили ресайклінг промо, але ключовою особливістю 2021 року став запуск акції зі збору старих сковорідок через партнерів Tefal.

У магазинах партнерів, де продаються сковорідки Tefal: Комфі, Фокстрот, Ельдорадо, Епіцентр, Розетка, Новус та інші були встановлені бокси з брендингом Tefal для збору старих сковорідок. Кожен мешканець України міг здати свою сковорідку і взяти участь у розіграші подарунків від Tefal.

Після наповнення боксу, Tefal ніс відповідальність за утилізацію старих сковорідок, які бренд передавав службі для вторинної переробки металу.

До інструментів на цьому етапі ми додали Search, щоб конвертувати поточний попит по ключовим словам на лендінг. 

Результати

26% - зростання продажів бренду (шт.) в 202126% сonversion rate450 сковорідок зібрано за весь період, загальною вагою 190 кгПеревиконання плану конверсійних кампаній відображає зростання інтересу до кампанії, а кількість зібраних сковорідок - перші кроки по збільшенню кількості вторинного матеріалу для виготовлення нових сковорідок.